23. oktobrī seminārs par pārtikas ražošanu
10.10.2018
Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs organizē semināru "Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produkti".
Norises vieta: Krāslava, Skolas ielā 7 (3.st. zālē)
Datums: 23.10.2018.
Programma:
10:00-11:00
Droša un kvalitatīva pārtika. Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas). Asnate Ķirse, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)
11:00-12:00
Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi. Asnate Ķirse
12:00-12:15
Kafijas pauze/pārtraukums
12:15-13:15
Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi. Asnate Ķirse
13:15-13:30
Aktualitātes LEADER projektu iesniedzējiem. Zane Ločmele, administratīvā vadītaja, biedrība Krāslavas rajona partnerība administratīvā vadītāja
Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu ŠEIT
Papildu indformācija:
Inta Murāne
LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante
© - 2025 | All Right Reserved.
Datu politika
Websoft.lv